Ingatlanmérce Ingatlanportál | A legjobb ingatlanok egy helyen!

Kezdőlap

Ha tudja az ingatlan azonosítóját, adja meg. Ez esetben egyéb paraméter megadása szükségtelen.

Ahol egyetlen szempontot sem jelöl be, az egyenlő azzal, mintha mindegyiket bejelölte volna. A kereső a hirdetők által megadott adatok alapján keres, így ha egy ingatlannál hiányzik az adott adat, úgy az nem kerül be az eredménylistába!
Megye
Állapot:
felújított
Alapterület
33 m2
Négyzetméterár
724 242 Ft/m2
Ár
23 900 000 Ft
[field_ingatlan_tipusa] - [field_helyseg]
Legyen az első tulajdonosa ennek a frissen felújított álom lakásnak. A lakás a negyedik emeleti elhelyezkedésének köszönhetően a nap bármely időszakában fényárban úszik. Viszont a lépcsőktől sem kell megijedni, hiszen a lakásban lift működik. A történelem és a kiegyezés kori Budapest kedvelőinek is tartogat meglepetéseket a ház. Hiszen a szomszédos négy házzal együtt körbeölelik a régi arborétum egy darabkáját, amivel egy kis zöldet csempésznek a lakók mindennapjába. A felújítás kiterjedt a nyílászárók, víz és villanyvezetékek cseréjére, új hideg és meleg burkolatok kialakítására, új konyhabútor és gardrób elhelyezésére. Ide már tényleg csak költözni kell. Ha felkeltette érdeklődését ez a kiváló adottságokkal rendelkező kis álom otthon, akkor hívjon bátran és tekintse meg. De vigyázat mert beleszeret!
Állapot:
Alapterület
134 m2
Négyzetméterár
708 881 Ft/m2
Ár
94 990 000 Ft
[field_ingatlan_tipusa] - [field_helyseg]
Belvárosi életérzés! Eladó a VII. kerületben a Klauzál téren, egy belső két szintes, bruttó 144, nettó 134 nm-es, 5+1 félszobás, világos, térre néző polgári lakás. Az ingatlan egy szép, karbantartott társasház (15 lakásos) 2. emeletén helyezkedik el és közvetlen a lépcsőházból nyílik. Jelenleg még nincs lift, de az épület egy közös területe elkelt, melynek a vételára egy lift beépítésére lesz fordítva. A belső kétszintes ingatlan csendes, napfényes, világos és egyedi hangulatú. Folyamatosan karban van tartva, a közelmúltban került beépítésre egy új Viessmann kondenzációs kazán, melyhez Vogel&Noot lapradiátorok lettek felszerelve. A fürdők gránitlaposak, Gerberit wc-vel. Az ingatlannak egyedi hangulata van, kifejezetten ajánlom családosoknak, vagy közös háztartásban élőknek, akik együtt, de szeparáltan szeretnének élni. Az ingatlan értékét növeli a lokáció, a belváros nyüzsgő környezete, rengetek színház, Zeneakadémia, Opera a közelben és minden más, ami a mindennapi élethez szükségeltetik. A 3-as metró, 4-6-os villamos és rengetek buszjárat pár perc sétával elérhető. Irányár: 94.990.000.- Ft.
Állapot:
újépítésű
Alapterület
86 m2
Négyzetméterár
749 988 Ft/m2
Ár
64 499 000 Ft
[field_ingatlan_tipusa] - [field_helyseg]
ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁSOK ANGYALFÖLD FREKVENTÁLT RÉSZÉN ELADÓK! XIII. kerület Angyalföldi részén, jó infrastruktúrával rendelkező területen épülő, 4 emeletes, liftes, 24 lakásos társasházban lakások eladók 2018 év eleji átadással! A 4. emeleti 3-as lakás nettó lakóterülete 86 m2, összkomfortos, amerikai konyhás nappali + 3 szoba + 9,9 m2-es erkély + 78 m2-es tető teraszos elrendezéssel. A ház monolit szerkezettel épül 30-as Porotherm külső falazattal, 10 cm belső válaszfalakkal, 10 cm szigeteléssel, műanyag, hőszigetelt üvegezésű nyílászárókkal. A fűtést és a melegvíz-ellátást lakásonként kondenzációs gázkazán biztosítja, radiátoros hőleadással, fürdőszobában törölközőszárítós radiátorral. A szobák és a közlekedők laminált parketta, a többi helyiség mázas kerámia, a teraszok és az erkélyek csúszásmentes fagyálló burkolatot kapnak. Az ár kulcsrakész állapotra vonatkozik! Burkolatok,szaniterek, belső ajtók, falszínek igény szerint választhatók! Fedett gk. beálló 2,5 Mft, nyitott gk. beálló 1,5 Mft-ért vásárolhatóak.
Állapot:
újépítésű
Alapterület
101 m2
Négyzetméterár
682 178 Ft/m2
Ár
68 900 000 Ft
[field_ingatlan_tipusa] - [field_helyseg]
ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁSOK ANGYALFÖLD FREKVENTÁLT RÉSZÉN ELADÓK! XIII. kerület Angyalföldi részén, jó infrastruktúrával rendelkező területen épülő, 4 emeletes, liftes, 24 lakásos társasházban lakások eladók 2018 év eleji átadással! A 4. emeleti 2-es lakás nettó lakóterülete 101 m2, összkomfortos, amerikai konyhás nappali + 3 szoba + 10.35 m2-es erkély + 65,5 m2-es tető teraszos elrendezéssel. A ház monolit szerkezettel épül 30-as Porotherm külső falazattal, 10 cm belső válaszfalakkal, 10 cm szigeteléssel, műanyag, hőszigetelt üvegezésű nyílászárókkal. A fűtést és a melegvíz-ellátást lakásonként kondenzációs gázkazán biztosítja, radiátoros hőleadással, fürdőszobában törölközőszárítós radiátorral. A szobák és a közlekedők laminált parketta, a többi helyiség mázas kerámia, a teraszok és az erkélyek csúszásmentes fagyálló burkolatot kapnak. Az ár kulcsrakész állapotra vonatkozik! Burkolatok,szaniterek, belső ajtók, falszínek igény szerint választhatók! Fedett gk. beálló 2,5 Mft, nyitott gk. beálló 1,5 Mft-ért vásárolhatóak.
Állapot:
újépítésű
Alapterület
58.78 m2
Négyzetméterár
559 289 Ft/m2
Ár
32 875 000 Ft
[field_ingatlan_tipusa] - [field_helyseg]
ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁSOK ANGYALFÖLD FREKVENTÁLT RÉSZÉN ELADÓK! XIII. kerület Angyalföldi részén, jó infrastruktúrával rendelkező területen épülő, 4 emeletes, liftes, 24 lakásos társasházban lakások eladók 2018 év eleji átadással! A 3. emeleti 1-es lakás nettó lakóterülete 58,8 m2, összkomfortos, amerikai konyhás nappali + 2 szoba + 10.9 m2-es erkély + 3 m2-es erkélyes elrendezéssel. A ház monolit szerkezettel épül 30-as Porotherm külső falazattal, 10 cm belső válaszfalakkal, 10 cm szigeteléssel, műanyag, hőszigetelt üvegezésű nyílászárókkal. A fűtést és a melegvíz-ellátást lakásonként kondenzációs gázkazán biztosítja, radiátoros hőleadással, fürdőszobában törölközőszárítós radiátorral. A szobák és a közlekedők laminált parketta, a többi helyiség mázas kerámia, a teraszok és az erkélyek csúszásmentes fagyálló burkolatot kapnak. Az ár kulcsrakész állapotra vonatkozik! Burkolatok,szaniterek, belső ajtók, falszínek igény szerint választhatók! Fedett gk. beálló 2,5 Mft, nyitott gk. beálló 1,5 Mft-ért vásárolhatóak.
Állapot:
újépítésű
Alapterület
66.5 m2
Négyzetméterár
538 647 Ft/m2
Ár
35 820 000 Ft
[field_ingatlan_tipusa] - [field_helyseg]
ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁSOK ANGYALFÖLD FREKVENTÁLT RÉSZÉN ELADÓK! XIII. kerület Angyalföldi részén, jó infrastruktúrával rendelkező területen épülő, 4 emeletes, liftes, 24 lakásos társasházban lakások eladók 2018 év eleji átadással! A 2. emeleti 3-as lakás nettó lakóterülete 66,5 m2, összkomfortos, amerikai konyhás nappali + 2 szoba + 6,9 m2-es erkély + 6,6 m2-es erkélyes elrendezéssel. A ház monolit szerkezettel épül 30-as Porotherm külső falazattal, 10 cm belső válaszfalakkal, 10 cm szigeteléssel, műanyag, hőszigetelt üvegezésű nyílászárókkal. A fűtést és a melegvíz-ellátást lakásonként kondenzációs gázkazán biztosítja, radiátoros hőleadással, fürdőszobában törölközőszárítós radiátorral. A szobák és a közlekedők laminált parketta, a többi helyiség mázas kerámia, a teraszok és az erkélyek csúszásmentes fagyálló burkolatot kapnak. Az ár kulcsrakész állapotra vonatkozik! Burkolatok,szaniterek, belső ajtók, falszínek igény szerint választhatók! Fedett gk. beálló 2,5 Mft, nyitott gk. beálló 1,5 Mft-ért vásárolhatóak.
Állapot:
újépítésű
Alapterület
58.3 m2
Négyzetméterár
559 777 Ft/m2
Ár
32 635 000 Ft
[field_ingatlan_tipusa] - [field_helyseg]
ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁSOK ANGYALFÖLD FREKVENTÁLT RÉSZÉN ELADÓK! XIII. kerület Angyalföldi részén, jó infrastruktúrával rendelkező területen épülő, 4 emeletes, liftes, 24 lakásos társasházban lakások eladók 2018 év eleji átadással! A 2. emeleti 1-es lakás nettó lakóterülete 58 m2, összkomfortos, amerikai konyhás nappali + 2 szoba + 10,9 m2-es erkély + 3 m2-es erkélyes elrendezéssel. A ház monolit szerkezettel épül 30-as Porotherm külső falazattal, 10 cm belső válaszfalakkal, 10 cm szigeteléssel, műanyag, hőszigetelt üvegezésű nyílászárókkal. A fűtést és a melegvíz-ellátást lakásonként kondenzációs gázkazán biztosítja, radiátoros hőleadással, fürdőszobában törölközőszárítós radiátorral. A szobák és a közlekedők laminált parketta, a többi helyiség mázas kerámia, a teraszok és az erkélyek csúszásmentes fagyálló burkolatot kapnak. Az ár kulcsrakész állapotra vonatkozik! Burkolatok,szaniterek, belső ajtók, falszínek igény szerint választhatók! Fedett gk. beálló 2,5 Mft, nyitott gk. beálló 1,5 Mft-ért vásárolhatóak.
Állapot:
újépítésű
Alapterület
66.3 m2
Négyzetméterár
517 722 Ft/m2
Ár
34 325 000 Ft
[field_ingatlan_tipusa] - [field_helyseg]
ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁSOK ANGYALFÖLD FREKVENTÁLT RÉSZÉN ELADÓK! XIII. kerület Angyalföldi részén, jó infrastruktúrával rendelkező területen épülő, 4 emeletes, liftes, 24 lakásos társasházban lakások eladók 2018 év eleji átadással! Az 1. emeleti 6-os lakás nettó lakóterülete 66,3 m2, összkomfortos, amerikai konyhás nappali + 2 szoba + 4,7 m2-es erkélyes elrendezéssel. A ház monolit szerkezettel épül 30-as Porotherm külső falazattal, 10 cm belső válaszfalakkal, 10 cm szigeteléssel, műanyag, hőszigetelt üvegezésű nyílászárókkal. A fűtést és a melegvíz-ellátást lakásonként kondenzációs gázkazán biztosítja, radiátoros hőleadással, fürdőszobában törölközőszárítós radiátorral. A szobák és a közlekedők laminált parketta, a többi helyiség mázas kerámia, a teraszok és az erkélyek csúszásmentes fagyálló burkolatot kapnak. Az ár kulcsrakész állapotra vonatkozik! Burkolatok,szaniterek, belső ajtók, falszínek igény szerint választhatók! Fedett gk. beálló 2,5 Mft, nyitott gk. beálló 1,5 Mft-ért vásárolhatóak.
Állapot:
újszerű
Alapterület
76 m2
Négyzetméterár
525 000 Ft/m2
Ár
39 900 000 Ft
[field_ingatlan_tipusa] - [field_helyseg]
IV. kerület, Fóti úton belső kétszintes lakás eladó! Az III. emeleti, tetőtéri ingatlan 104 nm-es, amiből 76 nm a hasznos terület. A földszinten található egy tágas nappali étkezővel, ami mellett a konyha van. Ezen kívül van még egy hálószoba, egy zuhanyzós fürdő, mellékhelységgel illetve egy kis tároló. Az emeleten 2 hálószoba van és egy kádas fürdőszoba mellékhelységgel. A ház 2002-ben épült, rendezett közös udvarral, ahol akár sütögetni is lehet, vagy a gyerekeknek játszani. A lakás ablakai észak és dél felé is néznek. Közlekedése kiváló, több busszal is könnyedén elérhető akár a belváros, akár a város többi területe. Közelben található parkok, iskolák óvodák, sportpálya, gyógyszertár és kórház is. Teremgarázsban hely megvásárolható 1.5 M forintért. Hívjon akár hétvégén is!
Állapot:
újszerű
Alapterület
146.5 m2
Négyzetméterár
375 427 Ft/m2
Ár
55 000 000 Ft
[field_ingatlan_tipusa] - [field_helyseg]
ELADÓ egy elegáns, legmodernebb bútorokkal berendezett, remek helyen lévő, XIV. kerületi, Hungária körúthoz közeli, ennek ellenére csendesnek mondható, az épület első emeletét teljesen elfoglaló, napfényes, tágas, bármilyen funkcióra alkalmas IRODA. A beépített szekrények iratrendezés-barát rekeszekkel, polcokkal, fiókokkal rendelkeznek. A teakonyha tágas, több alkalmazott együttes étkeztetésére is alkalmas. Külön női és férfi toalett van kialakítva, illetve a férfi oldali egy zuhanyozóval bővült. A bejárati ajtó több ponton záródó betonbiztos páncélajtó. Irányár: 55 millió Ft.
Állapot:
újépítésű
Alapterület
144 m2
Négyzetméterár
305 556 Ft/m2
Ár
44 000 000 Ft
[field_ingatlan_tipusa] - [field_helyseg]
Befektetők, nagycsaládosok, összeköltözők figyelmébe! XVII. kerületben Rákoscsaba-Újtelep madárcsicsergős, csendes mellékutcában eladó, egy önálló, körbejárható, új építésű családi ház. Kiváló adottságokkal rendelkezik, még befejezés előtt áll. Jelenleg egylakásos családi ház, de az elosztása lehetővé teszi 2-3 család együttélését is. Alapterülete bruttó 144 m2. A szuterén szinten garázs, tároló, műhely, kazánház és egy kis lakás lett kialakítva. Földszinten 2+4 fél szobás, 2 fürdőszobás lakás található, ami két külön lakásnak is osztható, egyedi mérők és a fűtés kiépítésre kerültek. A tetőtérben (113 m2) szintén kialakítható 1 vagy 2 lakás igény szerint (külön, zárt lépcsőházból közelíthető meg). Minőségi anyagok lettek felhasználva (porotherm, rehau, grafitos szigetelés, valsir), modern megoldások (légtechnika, lehetőség napelemre átállásra), elektromos garázskapu. Padlófűtés a földszinten. 0,6-os, 7 rétegű, beépített szellőztető funkcióval ellátott ablakokkal. Jelenlegi állapotban a víz kiállások, strangok elkészültek, szaniterek megvásárlásra kerültek. Jelenleg emelt szintű szerkezetkész állapotban van. Az ár magában foglalja a földszint impregnált gipszkartonnal burkolását, azonnal birtokba vehető. Hívjon bizalommal, az ingatlan rugalmasan megtekinthető (kulcsos), ingyenes hitelügyintézésben is segítünk!
Állapot:
átlagos
Alapterület
53 m2
Négyzetméterár
318 868 Ft/m2
Ár
16 900 000 Ft
[field_ingatlan_tipusa] - [field_helyseg]
X.kerület Harmat utcában, 53 nm-es két szobás + hallos, 2. emeleti nagy erkélyes lakás eladó. Az állapota költözésre alkalmas, de vannak még benne lehetőségek. A házat hamarosan felújítják kívülről, a távfűtés egyedi mérőórával rendelkezik, ezzel is hozzájárulva a lakás alacsony fenntartásához. A közlekedésben számos villamos és buszjárat segít, a közelben található iskola, kórház, gyógyszertár, üzletek és minden, ami a mindennapokhoz szükséges.
Állapot:
Alapterület
200 m2
Négyzetméterár
197 500 Ft/m2
Ár
39 500 000 Ft
[field_ingatlan_tipusa] - [field_helyseg]
XVII. kerületben, Rákoshegyen, csendes mellékutcában eladó egy KÉT GENERÁCIÓS, 200 nm-s, 6 szobás családi ház. A két lakrész külön bejáratú, saját mérőórákkal rendelkezik, szintenként 3 szobával. A földszinti átlagos, ez emeleti, 2002-ben kialakított lakrész nagyon jó állapotú. A ház alatt pince található. Az 552 nm-s telken 2 autó részére fedett parkolási lehetőség biztosított, ebből az egyik szerelő aknás műhelyként is használható. Buszmegállók pár perc sétára találhatók.
Állapot:
átlagos
Alapterület
33 m2
Négyzetméterár
377 273 Ft/m2
Ár
12 450 000 Ft
[field_ingatlan_tipusa] - [field_helyseg]
Eladó a VIII. kerületben, az Orczy Fórum szomszédságában, egy csendes utcában lévő, 3 emeletes, tégla építésű ház 2. emeletén elhelyezkedő, 33 nm-es, alacsony fenntartási költségű, utcai nézetű garzonlakás. A fűtést gázkonvektor biztosítja. Az ingatlan üres, gyorsan birtokba vehető. Busz-, troli-, villamosmegálló pár lépésre. Irányár: 12,45 M Ft.
Állapot:
felújított
Alapterület
30 m2
Négyzetméterár
616 667 Ft/m2
Ár
18 500 000 Ft
[field_ingatlan_tipusa] - [field_helyseg]
A Pók utcai lakótelepen, a méltán népszerű Torma Károly utcában, megvételre kínálunk egy első emeleti, erkélyes 2016-os év végén műszakilag és esztétikailag teljesen felújított egy szoba összkomfortos 30 négyzetméteres, hőmennyiség számlálós lakást, melynek havi közös költsége 3600Ft. Az ár nem irányár, hanem fix ár!
Alapterület
4071 m2
Négyzetméterár
29 477 Ft/m2
Ár
120 000 000 Ft
Ingatlanfejlesztők figyelmébe! Minimum 6 lakás építhető rá.
Alapterület
974 m2
Négyzetméterár
117 Ft/m2
Ár
114 100 EUR
[field_ingatlan_tipusa] - [field_helyseg]
Megvételre kínálunk Üröm belterületén a 10-es úton kialakított körforgalomtól nem messze, de csöndes helyen, a Völgyliget Lakóparkban egy összközműves, akár 2 lakás építésére is alkalmas, panorámás telket. A környéken csak jelenleg is épülő vagy igényesen kivitelezett újépítésű házak találhatók. Jelenleg a víz és a csatorna rendszer már kiépítésre került, az összes többi közmű bevezetése már kifizetve. AZ ÁR NEM IRÁNYÁR, HANEM FIX ÁR!
Alapterület
867 m2
Négyzetméterár
117 Ft/m2
Ár
101 570 EUR
[field_ingatlan_tipusa] - [field_helyseg]
Megvételre kínálunk Üröm belterületén a 10-es úton kialakított körforgalomtól nem messze, de csöndes helyen, a Völgyliget Lakóparkban egy összközműves, akár 2 lakás építésére is alkalmas, panorámás telket. A környéken csak jelenleg is épülő vagy igényesen kivitelezett újépítésű házak találhatók. Jelenleg a víz és a csatorna rendszer már kiépítésre került, az összes többi közmű bevezetése már kifizetve. AZ ÁR NEM IRÁNYÁR, HANEM FIX ÁR!
Alapterület
834 m2
Négyzetméterár
117 Ft/m2
Ár
97 700 EUR
[field_ingatlan_tipusa] - [field_helyseg]
Megvételre kínálunk Üröm belterületén a 10-es úton kialakított körforgalomtól nem messze, de csöndes helyen, a Völgyliget Lakóparkban egy összközműves, akár 2 lakás építésére is alkalmas, panorámás telket. A környéken csak jelenleg is épülő vagy igényesen kivitelezett újépítésű házak találhatók. Jelenleg a víz és a csatorna rendszer már kiépítésre került, az összes többi közmű bevezetése már kifizetve. AZ ÁR NEM IRÁNYÁR, HANEM FIX ÁR!
Alapterület
860 m2
Négyzetméterár
117 Ft/m2
Ár
100 750 EUR
[field_ingatlan_tipusa] - [field_helyseg]
Megvételre kínálunk Üröm belterületén a 10-es úton kialakított körforgalomtól nem messze, de csöndes helyen, a Völgyliget Lakóparkban egy összközműves, akár 2 lakás építésére is alkalmas, panorámás telket. A környéken csak jelenleg is épülő vagy igényesen kivitelezett újépítésű házak találhatók. Jelenleg a víz és a csatorna rendszer már kiépítésre került, az összes többi közmű bevezetése már kifizetve. AZ ÁR NEM IRÁNYÁR, HANEM FIX ÁR!

Oldalak